2020年智慧树答案《国际市场营销学2063880》最新知到章节测试答案
2020-05-17 09:16:15  |   发布者:   |   点击: 18515
摘要:
网课小助手
网课代看QQ39955262
免费完整答案加QQ领取
网课代理+QQ76376083
第一章 单元测试

1、判断题:
The uncontrollable factors affecting international marketing are limited to political forces, economic climate, and competitive structure.
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

2、判断题:
The business activities of international marketers are not affected by competition in their domestic market.
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

3、单选题:
With respect to the environment in which a business operates, factors such as competition, political and legal forces, economic climate, would all be classified as: 
 



选项:
A:predicatable elements
B:demographic elements
C:uncontrollable elements

D:

Level of technology 

Level of technology 

controllable elements


答案: 【uncontrollable elements

4、单选题:
_____ is an unconscious reference to one’s own cultural values, experiences, and knowledge as a basis for decisions.  
选项:
A:Segreation
B:Holism
C:Nativism
D:Self-reference criterion
答案: 【Self-reference criterion】

5、单选题:
Which of the following is closely related to the self-reference criterion?  
选项:
A:Marketing mypoia
B:Ethnocentrism
C:Differentiation
D:Multiculturalism
答案: 【Ethnocentrism】

第二章 单元测试

1、单选题:
Geographical location plays a part in access to
选项:
A:markets
B:economics
C:politics
D:people
答案: 【markets】

2、单选题:
Which of the following arguments regarding the need for protectionism is recognized by economists as valid?
选项:
A:Encouragement of capital accumulation
B:Need to keep money at home
C:Protection of an infant industry
D: Conservation of natural resources
答案: 【Protection of an infant industry】

3、多选题:
The Principles of The Belt and Road are including
选项:
A:The Initiative is open for cooperation
B:The Initiative is harmonious and inclusive
C:The Belt and Road Initiative is in line with the purposes and principles of the UN Charter
D: The Initiative follows market operation
答案: 【The Initiative is open for cooperation;The Initiative is harmonious and inclusive;The Belt and Road Initiative is in line with the purposes and principles of the UN Charter; The Initiative follows market operation】

4、判断题:
Countries along the Belt and Road have their own resource advantages and their economies are mutually complementary. 
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、判断题:
Climate is one of the most important factors in development is geography.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】


做代理联系QQ76376083